4.10.2013

Πορεία των εργαζομένων στον ΟΚΑΝΑ προς τα γραφεία ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ (ενημέρωση-φωτ.)

αναδημοσίευση από το left.gr 
 
Για 24η ημέρα συνεχίζουν οι εργαζόμενοι στον ΟΚΑΝΑ την κατάληψη των κεντρικών υπηρεσιών του Οργανισμού. Ξεκίνησε κατά τις 12 το μεσημέρι η πορεία διαμαρτυρίας προς τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην οδόΙπποκράτους και στη συνέχεια προς τα γραφεία της ΔΗΜΑΡ, στην οδό Αγ. Κωνσταντίνου.


'Ολες οι φωτογραφίες από τον Δρομογράφο

 Η πορεία των εργαζομένων στον ΟΚΑΝΑ έφτασε κατά τις 12.40 στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, όπου έχουν αποκλείσει το δρόμο διμοιρίες των ΜΑΤ. Αντιπροσωπεία μπήκε στα γραφεία, ενώ οι υπόλοιποι διαδηλωτές παραμένουν, με μουσικές και συνθήματα, απέναντι από τις αστυνομικές δυνάμεις.  Βασικό τους αίτημα η αλλαγή πολιτικής που ναρκοθετεί το μέλλον του οργανισμού και θέτει σε κίνδυνο το μέλλον των 8.500 θεραπευομένων στα Προγράμματα Υποκατάστασης.


35s

Περιμένοντας την αντιπροσωπεία φωνάζονται συνέχεια συνθήματα.Εργαζόμενη μας δήλωσε ότι έχουν εξαντληθεί οικονομικά...


 Μπροστά στα ΜΑΤ


Οι δυνάμεις των ΜΑΤ απέναντι στην πορεία των εργαζομένων ΟΚΑΝΑ, κοντά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Η πορεία στην Ιπποκράτους

Στις 12.40 η πορεία βρισκόταν στην Κάνιγγος


 Με τύμπανα και ντέφια


 Φωτογραφίες από dromografos

Οι εργαζόμενοι στον ΟΚΑΝΑ απαιτούν από τα κόμματα της συγκυβέρνησης «να λάβουν θέση στις πολιτικές επιλογές, που υπονομεύουν την προοπτική του Οργανισμού, απαξιώνουν την αξιοπρέπεια και το περιεχόμενο της δουλειάς τους και θέτουν σε κίνδυνο το μέλλον των 8.500 θεραπευομένων στα Προγράμματα Υποκατάστασης».

Επίσης, οι εργαζόμενοι στα Κέντρα Πρόληψης Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών πραγματοποιούν την Παρασκευή 24ωρη απεργία, και την ίδια μέρα προγραμματίζουν συγκέντρωση και πορεία προς τα υπουργεία Οικονομικών και Εσωτερικών, διεκδικώντας την επίλυση οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων τους.

Πληροφορίες από  thepressproject

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου