2.11.2012

Κάλεσμα προς όλους τους εργαζόμενους για συμμετοχή στην αυριανή Συνέλευση στο κατειλλημένο υπουργείο Υγείας

Οι εργαζόμενοι και απολυμένοι της Ψυχικής Υγείας και της Ειδικής Αγωγής έχουμε καταλάβει το υπουργείο Υγείας από την Πέμπτη, διεκδικώντας την απρόσκοπτη τακτική χρηματοδότηση της Ψυχικής Υγείας και της Ειδικής Αγωγής από τον κρατικό προϋπολογισμό και την άρση της απόφασης μείωσης του προϋπολογισμού κατά 55% για το 2012, που σημαίνει ουσιαστικά κατάρρευση των υπηρεσιών και της Ψυχιατρικής Μεταρρύθμισης. Λέμε όχι στις απολύσεις και συγχωνεύσεις, στην ελαστικοποίηση και εντατικοποίηση της δουλειάς καθώς και στις μειώσεις μισθών που εκ των πραγμάτων οδηγούν σε συρρίκνωση των υπηρεσιών και οριστική υποβάθμιση της ποιότητάς τους.
 

Οι ώρες είναι κρίσιμες τόσο για την Υγεία και την Πρόνοια όσο και για το σύνολο του Κοινωνικού Κράτους: η επαπειλούμενη συνέχιση της αδιέξοδης μνημονιακής πολιτικής δίνει τη χαριστική βολή στην εξαθλίωση του κοινωνικού ιστού.

Ο αγώνας που δώσαμε το φθινόπωρο μας δείχνει το δρόμο: Εμπιστοσύνη μπορούμε να έχουμε μόνο στη δική μας δύναμη για να αντιστρέψουμε τη σημερινή κατάσταση. 

Καλούμε, λοιπόν, όλα τα σωματεία και τους εργαζόμενους και απολυμένους του χώρου της Υγείας να μας συναντήσουν στην αυριανή Συνέλευση στο κατειλλημένο υπουργείο Υγείας στις 12.00μμ για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να αποφασίσουμε τη συνέχεια των κινητοποιήσεών μας!

Ταυτόχρονα συμμετέχουμε όλοι στο συλλαλλητήριο στο Σύνταγμα στις 18.00, την ώρα της ψήφισης του νέου Μνημονίου.  


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου