2.19.2012

Σημείο συνάντησης και αγώνα ο χώρος της κατάληψης του υπ. Υγείας!

Το μεσημέρι της Παρασκευής 17/02 πραγματοποιήθηκε συντονιστικό των εργαζόμενων του στενού δημόσιου τομέα στο χώρο της κατάληψης του υπουργείου Υγείας. Η απόφαση να γίνει αυτή η συνάντηση στο χώρο της κατάληψης αποδεικνύει ότι το υπουργείο Υγείας αρχίζει να γίνεται σημείο συνάντησης, αγώνα και συντονισμού και βρίσκει απήχηση σε άλλους χώρους. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν εργαζόμενοι από τα υπουργεία Εργασίας, Ανάπτυξης, Γεωργίας, Δικαιοσύνης και Πολιτισμού, καθώς και από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Οι συνάδελφοι ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις και την πορεία της κατάληψης και τους καλέσαμε να συμμετάσχουν στη σημερινή Συνέλευση στη 13.00 και συζητήθηκε το πώς θα μπορέσουν να συμμετέχουν στην κινητοποίηση της Πέμπτης 23/02.

Ήδη το Νοσοκομείο Νίκαιας έχει πάρει απόφαση για στάση εργασίας την Τετάρτη 22/02 και απεργία την Πέμπτη 23/02, ενώ συνελεύσεις έχουν προγραμματιστεί για αυτές τις μέρες και σε άλλα νοσοκομεία. 

Τέλος, ο Σύλλογος Μουσικών Φιλαρμονικής του Πολιτισμικού Οργανισμού Δήμου Αθηναίων εξέδωσε στις 17/02 Ψήφισμα στο οποίο εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του στον αγώνα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου