9.29.2011

Υπέρ του ΚΕΘΕΑ και ο Γ. Καμίνης

"Σε μια εποχή που η κοινωνία δοκιμάζεται, αποτελεί υποχρέωση όλων μας να βρεθούμε στο πλευρό του ΚΕΘΕΑ, στη τεράστια προσπάθεια που καταβάλλει σύσσωμο το ανθρώπινο δυναμικό του για την ψυχική υγεία, τις εξαρτήσεις και την κοινωνική επανένταξη. Σχετικό ψήφισμα συμπαράστασης για τις δομές και το έργο του ΚΕΘΕΑ υιοθέτησε χθες (προχθές) ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας".

Αυτό δήλωσε χθες ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης σχετικά με τον αγώνα τον οποίο δίνει το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) προκειμένου να μην περικοπεί η δημόσια χρηματοδότησή του και να μην τεθεί στο καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας.

Από την πλευρά του, πάντως, το υπουργείο Υγείας εξέδωσε προχθές την εξής ανακοίνωση: "Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με αφορμή τις σημερινές (προχθεσινές) κινητοποιήσεις των εργαζομένων του ΚΕΘΕΑ, διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την απρόσκοπτη λειτουργία του οργανισμού. Η στήριξη των ανθρώπων που προσπαθούν να απεξαρτηθούν από τα ναρκωτικά αποτελεί προτεραιότητα για το υπουργείο Υγείας και η χρηματοδότηση του ΚΕΘΕΑ θα συνεχιστεί".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου