11.22.2012

Πρόγραμμα δράσης από τους εργαζόμενους του νοσοκομείου Ικαρίας

                    ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ

                                               ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ύστερα από τη θετική ανταπόκριση στην πρόταση του συλλόγου μας για συντονισμό και συμμετοχή σε συλλαλητήριο έξω από το υπουργείο Υγείας που εκδηλώθηκε από πολλούς συλλόγους εργαζομένων νοσοκομείων των Αθηνών και της περιφέρειας (π.χ Πρέβεζας, Μεσολογγίου, Άρτας, Λευκάδας, Λήμνου, Σάμου κλπ) καθώς και από Ικαριακούς συλλόγους των Αθηνών, προχωράμε στην υλοποίηση του προγράμματος δράσης όπως αυτό διατυπώθηκε και στην ανοιχτή σύσκεψη της 3ης Νοέμβρη:

1.    Συλλαλητήριο έξω από το υπουργείο Υγείας την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΗ και ώρα 14:00 μ.μ.. Καλό θα ήταν η προσέλευση να ξεκινήσει από τις 13:00 μ.μ..

2.    Την ίδια ημέρα που θα πραγματοποιείται το συλλαλητήριο στο υπουργείο, οι φορείς, οι σύλλογοι και οι κάτοικοι των νησιών μας να προχωρήσουν σε κατάληψη των διοικητικών υπηρεσιών και του ταμείου του νοσοκομείου Ικαρίας από το πρωί της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 30/11 (8:00 π.μ.).

3.    Κατάληψη των ταμείων του νοσοκομείου Ικαρίας μία ημέρα της εβδομάδας και για κάθε εβδομάδα, ύστερα από συνεννόηση με συλλόγους-σωματεία-φορείς των νησιών μας.

4.    Συμμετοχή του συλλόγου μας στο πανσαμιακό απογευματινό συλλαλητήριο που θα καλούν το ΕΚΣ και το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ για τα ζητήματα υγείας την ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΗ, 6:30 το απόγευμα.

Καλούμε τις ομοσπονδίες μας ΠΟΕΔΗΝ-ΟΕΝΓΕ-ΑΔΕΔΥ να καλύψουν και να στηρίξουν τις κινητοποιήσεις αυτές, προκηρύσσοντας απεργία.

Καλούμε όλους τους συλλόγους εργαζομένων νοσοκομείων και κάθε συλλογικότητα να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΙΜΑΚΩΘΕΙ!

•    ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΙΝΙΚΩΝ
•    ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΑΙΟΥ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ – ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ
•    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ
ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ

Από το Δ.Σ. του συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου Ικαρίας
16 Νοέμβρη 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου