11.22.2012

Εργαζόμενοι νοσοκομείων από Πρέβεζα, Μεσολόγγι, Ικαρία διαδηλώνουν στο υπουργείο Υγείας στις 30 Νοεμβρίου

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΘΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ  ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

Στα πλαίσια των δράσεών μας :

•    Για δημόσιες δωρεάν και αναβαθμισμένες υπηρεσίες   υγείας και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για όλους, από την πρόληψη μέχρι την αποκατάσταση, χωρίς χαράτσια και αποκλεισμούς.
•    Για την  άμεση επαρκή  χρηματοδότηση του Νοσοκομείου μας από τον κρατικό προϋπολογισμό, ώστε να εξασφαλιστεί η σωστή, αποτελεσματική περίθαλψη των πολιτών της περιοχής.
•    Εναντίωσης σε κάθε σχέδιο και πολιτική συγχώνευσης, συνένωσης, κατάργησης του  δημόσιου  νοσοκομείου της Πρέβεζας , καθώς και των κλινικών και τμημάτων του.
•    Αναβάθμισης όλων των υπηρεσιών του νοσοκομείου και των κέντρων υγείας με ταυτόχρονη  επαρκή και αναγκαία στελέχωσή τους με μόνιμο και κατάλληλα εξειδικευμένο  προσωπικό , προμήθεια του απαραίτητου σύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης  μέσα σε αυτά.
•    Εναντίωσης  στις απολύσεις εργαζομένων  , στη διαθεσιμότητα και στην εφεδρεία..
συμμετέχουμε,  μαζί με  άλλους συλλόγους εργαζομένων νοσοκομείων της χώρας μας , σε συγκέντρωση - συλλαλητήριο στο Υπουργείο Υγείας στην Αθήνα , την Παρασκευή 30 Νοέμβρη  στις 2μμ .
 Η αναχώρηση των εργαζομένων του Νοσοκομείου της Πρέβεζας θα γίνει  στο πρωί της 30ης Νοέμβρη με ναυλωμένο λεωφορείο από το χώρο του Νοσοκομείου Πρέβεζας

Πρέβεζα Νοέμβριος 2012

Μαζί τους οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Μεσολογγίου και του νοσοκομείου Ικαρίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου