1.18.2013

Έλεγχος στο κέντρο ημέρας «Λόγος-Νους»

αναδημοσίευση από το enikos.gr

Η υφυπουργός Υγείας, Φωτεινή Σκοπούλη έδωσε εντολή για έλεγχο του κέντρου ημέρας «Λόγος- Νους», από το Σώμα Επιθεωρητών του υπουργείου Υγείας.

Η υφυπουργός που είναι και αρμόδια για θέματα Ψυχικής Υγείας, μόλις ενημερώθηκε για καταγγελία των εργαζομένων του Κέντρου, περί οικονομικών και διοικητικών ατασθαλιών, έδωσε εντολή να διερευνηθεί το θέμα.

Η καταγγελία, αφορούσε πλαστά τιμολόγια, ψεύτικος αριθμός παιδιών, εικονικές προσλήψεις καθώς και απόκρυψη των εισφορών που κατέβαλαν οι γονείς για την παροχή υπηρεσιών από το κέντρο ημέρας.

Ο φάκελος έχει σταλεί στο Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας με τον χαρακτήρα του εξαιρετικά επείγοντος, προκειμένου να διενεργηθεί ενδελεχής διοικητικός και διαχειριστικός έλεγχος του φορέα, από συστάσεώς του.

«Τα θέματα Ψυχικής Υγείας αποτελούν προτεραιότητα του υπουργείου Υγείας. Αφενός για την αντιμετώπιση προβλημάτων συναφών προς την κρίση που διέρχεται η χώρα, αφετέρου γιατί πρέπει να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα Ψυχιατρικής Μεταρρύθμισης» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η υφυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου