12.18.2013

Πρώτη δύναμη η ΡΙΖΑ (Ψ.Υ.) στο σωματείο εργαζομένων στο Δαφνί



Η παράταξη ΡΙΖΑ (Ψ.Υ.) αναδείχθηκε πρώτη, με 354 ψήφους σε σύνολο 729 έγκυρων ψηφοδελτίων. Οι υπόλοιπες ψήφοι μοιράστηκαν σε επίσης αριστερές παρατάξεις (ΠΑΜΕ και ΑΡΣΥ).
 
http://left.gr/sites/left.gr/files/psna-dafni.jpg

Τα αποτελέσματα των εκλογών:
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ: 1473 
ΨΗΦΙΣΑΝ 784 
ΕΓΚΥΡΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ: 729 
ΑΚΥΡΑ : 20 
ΛΕΥΚΑ : 35 

ΕΛΑΒΑΝ :
ΡΙΖ.Α(Ψ.Υ)-ΨΝΑ: 354 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ 5 ΕΔΡΕΣ 
ΠΑΜΕ:  268 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ 3 ΕΔΡΕΣ 
ΑΡΣΥ:  107 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ 1 ΕΔΡΑ 

ΡΙΖΑ(Ψ.Υ.)-ΨΝΑ: Το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο (Δαφνί) δίνει το στίγμα της ανατροπής στην Ψυχική Υγεία

Η παράταξη ΡΙΖ.Α(Ψ.Υ.)-Ψ.Ν.Α , αναφορικά με τις εκλογές για το Δ.Σ. του Σωματείου, αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους ανεξαιρέτως τους εργαζόμενους που με την συμμετοχή τους στις εκλογές, πέρασαν τα μηνύματα της ενότητας, τηςεγρήγορσης όσον αφορά τα κοινά και, της συντριβής της αντίληψης πως στεκόμαστε παθητικοί δέκτες απέναντι σε όσα προσπαθούν να μας επιβληθούν. 

Επίσης, μετά τα αποτελέσματα των εκλογών και το τεράστιας σημασίας γεγονός, πως για πρώτη φορά στην ιστορία του Ψυχιατρείου (ΔΑΦΝΙ), η αριστερά με όχημα τη νέα παράταξη ΡΙΖ.Α.(Ψ.Υ.)-Ψ.Ν.Α κερδίζει την πλειοψηφία του σωματείου (και μάλιστα ξεπερνώντας αθροιστικά σε έδρες το σύνολο της αντιπολίτευσης), θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους τους ψηφοφόρους που μας στήριξαν με την εμπιστοσύνη τους, καταδεικνύοντας μ’ αυτόν τον τρόπο, τόσο την τόλμητους για την ανατροπή νοοτροπιών που για δεκαετίες μάστιζαν το χώρο μας, όσο και την αγωνιστική διάθεση με όραμα έναν άλλον κόσμο που είναι εφικτός. 

Αντιλαμβανόμενοι λοιπόν ως ΡΙΖ.Α(Ψ.Υ), πως η ευθύνη που μας αναλογεί στο εξής είναι πολύ μεγαλύτερη συγκριτικά με το προηγούμενο διάστημα και το χρέος μας είναι η οργάνωση των αγώνων με στόχο την ανατροπή των πολιτικών που προσπαθούν να καταστρέψουν τη Δημόσια και Δωρεάν Ψυχική Υγεία και το Νοσοκομείο μας, καλούμε το σύνολο των εργαζομένων στην πιο πλατιά ενότητα και αγωνιστική επαγρύπνηση. Εμείς, όπως είχαμε δεσμευτεί και προεκλογικά θα είμαστε στις επάλξεις, δίνοντας το μήνυμα πως η ώρα της ανατροπής έφτασε. Το μήνυμα που έδωσαν οι εργαζόμενοι με την ψήφο τους είναι ήδη ηχηρό για όσους επιβουλεύονται το μέλλον του Ψυχιατρείου. Απομένει να τους δείξουμε και έμπρακτα πως με όπλα τη μεταξύ μας ενότητα και τους αγώνες που θα δώσουμε εργαζόμενοι και χρήστες ψυχικής υγείας μαζί, σηματοδοτεί για αυτούς την  αρχή του τέλους. Από σήμερα κιόλας, σαλπίζουμε αντεπίθεση μέχρι την τελική νίκη. 

Οι εργαζόμενοι σήμερα βροντοφώναξαν πως οι κυρίαρχες πολιτικές που βάζουν το κέρδος πάνω από τον άνθρωπο χρεοκόπησαν και δε γίνονται πλέον ανεκτές. Ένας άλλος κόσμος είναι εφικτός, ας τον διεκδικήσουμε όλοι μαζί! 
  
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ για την ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ-ΡΙΖ.Α(Ψ.Υ.)-Ψ.Ν.Α 

πηγή:  http://left.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου