6.22.2016

Οι εκδηλώσεις του 18ΑΝΩ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων του 18 ΑΝΩ - ΨΝΑ (Κυριακή 26 Ιουνίου 2016)

Στα πλαίσια της «Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών» η Μονάδα απεξάρτησης 18 ΑΝΩ του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής και ο Δήμος Περιστερίου ενώνουν τις δυνάμεις τους ενάντια στην εξάρτηση και στον κοινωνικό αποκλεισμό.
 
Είναι γνωστό ότι η μάχη για την απεξάρτηση απαιτεί διαρκή αγώνα δημόσιων και δημοτικών φορέων για την ευαισθητοποίηση του πληθυσμού. και την ανάδειξη της προσπάθειας των θεραπευομένων για μια καθαρή ζωή.

Στις 26 Ιουνίου 2016 το 18 Άνω και ο Δήμος Περιστερίου ΥΨΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ στην πλατεία Δημαρχείου στο Περιστέρι και σας καλούν στις παρακάτω εκδηλώσεις:

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Στάση μετρό Περιστέρι)
Θεατρική Παράσταση στον κλειστό χώρο εκδηλώσεων του Δημαρχείου Περιστερίου της Θεατρικής Ομάδας της Κοινωνικής Επανένταξης της Μονάδας Απεξάρτησης 18 ΑΝΩ – Ψ.Ν.Α. με το έργο “Τ.Ι.Ν.Α.” της Simon Grangeat σε μετάφραση της Έφης Γιαννοπούλου, Μια σύντομη Ιστορία για την Κρίση.
Διάρκειας 55λεπτών.
Ώρα έναρξης: 19:30

Στην Πλατεία Δημαρχείου Περιστερίου
Χορευτικό Δρώμενο από την Ομάδα Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών της Κοινωνικής Επανένταξης Γυναικών και Μητέρων της Μονάδας Απεξάρτησης 18 ΑΝΩ – Ψ.Ν.Α με τίτλο «Χορός στην Αυλή των σπιτιών»
Διάρκειας 30 λεπτών
Ώρα έναρξης: 21:00

Συναυλία της Μουσικής Ομάδας της Κοινωνικής Επανένταξης της Μονάδας Απεξάρτησης 18 ΑΝΩ – Ψ.Ν.Α.
Ώρα έναρξης: 21:30

Παράσταση «Κούκλας- Μαριονέτας». Συμβολική παράσταση από τα μέλη της ομάδας.

Επίσης σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα υπάρχει εκθετήριο από την Ομάδα Κοσμήματος και την Ομάδα Πηλού της Κοινωνικής Επανένταξης της Μονάδας Απεξάρτησης 18 ΑΝΩ – Ψ.Ν.Α.

Ελεύθερη Είσοδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου