4.19.2015

Ενόψει της δίκης της Χρυσής Αυγής

 

Παραλήρημα πυρηνάρχη της Χρυσής Αυγής: Προτείνει στείρωση ή ευθανασία σε ανάπηρους και ψυχικά νοσούντες

Photo Credit: Menelaos Myrillas / SOOC

Λίγες ώρες πριν αρχίσει η δίκη της Χρυσής Αυγής για την εγκληματική της δράση (με κατηγορουμένους τους Μιχαλολιάκο, Παππά και Κασιδιάρη και άλλους 66 βουλευτές και μέλη της νεοναζιστικής οργάνωσης), άλλο ένα βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, το Έθνος της Κυριακής δημοσίευει βίντεο με τον πυρηνάρχη της Χρυσής Αυγής στη Σαλαμίνα, Μιχάλη Παπαδημητρίου που φαίνεται να καλεί τα μέλη της οργάνωσης να εφαρμόσουν τακτικές του Χίτλερ όπως αυτή της ευγονικής- προτείνει στείρωση ή ευθανασία στους ανάπηρους και τους ψυχικά νοσούντες.


Το ναζιστικό αυτό παραλήρημα προέρχεται από την ομιλία του στην τοπική οργάνωση της Νίκαιας, τον Φεβρουάριο του 2013, λίγους μόλις μήνες πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Κατά την ομιλία του, το μίσος για τους μετανάστες αλλά και για όσους ιδεολογικά είναι αντίθετοι με τη Χρυσή Αυγή ξεχειλίζει. Αντιθέτως μεγάλη είναι η περηφάνεια του για τη δράση των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής. «Τα παδιά με τις μαύρες μπλούζες κατέκτησαν αυτές τις γειτονιές, αυτές τις πλατείες, αποδεικνύοντας πως είμαστε μάγκες, είμαστε χρυσαυγίτες, είμαστε εθνικιστές», ανέφερε και ακολούθησε ναζιστικός χαιρετισμός.

δείτε το βίντεο εδώ 





διαβάστε επίσης: Συγκέντρωση έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού (Δημαρχείο Κορυδαλλού, Γρ. Λαμπράκη 240), τη Δευτέρα 20 Απρίλη στις 8 π.μ., κατά την έναρξη της δίκης της ΧΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου