5.17.2013

Αυθαιρεσίας συνέχεια στον "Ξένιο Ζευ"


Σωματείο Εργαζομένων σε φορείς Ψυχικά Ασθενών και Ευάλωτων Κοινωνικά Ομάδων (Σ.Ε.Ψ.Α.Ε.Κ.Ο)
Διεύθυνση: Ζωοδ. Πηγής 113Β, τηλ. 6977177173, 6974646166, email: sepsaeko@gmail.com


16-5-2013

Συνέχεια της αποκάλυψης της αυθαιρεσίας της Εταιρίας «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ» 

Η διοίκηση της Εταιρίας «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ» παρανομεί εις βάρος των εργαζομένων που ασκούν το νόμιμο δικαίωμά τους στην επίσχεση.

Σε συνέχεια της ενημέρωσης-καταγγελίας του Σωματείου Εργαζομένων σε φορείς Ψυχικά Ασθενών και Ευάλωτων Κοινωνικά Ομάδων για την εταιρία «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ», αναφέρουμε ότι: η εν λόγω εταιρία δεν παρανομεί μόνο εις βάρος των εργαζομένων που κάνουν επίσχεση στο οικοτροφείο «Χαραυγή» στα Χανιά της Κρήτης. Όλα όσα αναφέρθηκαν ισχύουν και για τα άλλα δύο οικοτροφεία των συγκεκριμένων εργοδοτών, τον Αίολο, όπου δώδεκα εργαζόμενοι κάνουν επίσχεση, και το οικοτροφείο της ΑμΚε Άνοδος με τον ίδιο νομικό εκπρόσωπο, όπου κάνουν επίσχεση τρεις εργαζόμενοι. Από την επίσχεση και μετά οι εταιρίες πληρώνουν μόνο μισθούς του 2013 για να μην πληρωθούν οι εργαζόμενοι σε επίσχεση και έχουν προσληφθεί άλλα άτομα στη θέση τους με δίμηνες συμβάσεις, με τις ευλογίες του Υπουργείου Υγείας. Στην Άνοδο, μάλιστα, χρωστούν μισθούς από το Μάιο του 2012.

Δεν θα σταματήσουμε να αποκαλύπτουμε και να διεκδικούμε να μπει τέλος στην ατιμωρησία και την εκμετάλλευση των ασθενών και των εργαζομένων στην Ψυχική Υγεία  παρόλο που  όλοι όσοι κατέχουν θέσεις εξουσίας την ενθαρρύνουν και την ανταμοίβουν…

Το Δ.Σ. του ΣΕΨΑΕΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου