2.16.2012

Η κατάληψη συνεχίζεται - Καλούμε όλους τους εργαζόμενους σε αγώνα σε όλους τους χώρους

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Η κατάληψη του υπουργείου αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για όλο το χώρο της Υγείας και όχι μόνο. Έχουν περάσει συνάδελφοι από δεκάδες χώρους και σωματεία, στηρίζοντας τη μάχη που δίνουμε για έναν ευρύτερο συντονισμό των εργαζομένων.

Ακριβώς επειδή δίνεται πλέον αυτή η προοπτική και κρίνοντας ότι δεν έχουμε στην πραγματικότητα άλλη επιλογή, η συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 16ης Φλεβάρη αποφάσισε να συνεχιστεί η κατάληψη στο υπουργείο μέχρι την Κυριακή 19/02 και νέα συνέλευση στη 13.00 την ίδια μέρα. Μια επερχόμενη 48ωρη με την κατάληψη να τρέχει είναι πολύ πιο δυνατή, παρά χωρίς.

Στόχος πρώτα απ’ όλα είναι η μεγαλύτερη μαζικοποίηση της κατάληψης για να αποκλείσουμε και άλλους χώρους, η ακόμα μεγαλύτερη δημοσιότητα, να πλατύνουμε το μέτωπο στην υγεία, να ξεκινήσουν και άλλες καταλήψεις(πχ νοσοκομεία, υπουργεία, κλπ).

 1. Καλούμε σε συντονισμένη 48ωρη απεργία στο χώρο της υγείας στις 22-23/02 και συγκέντρωση ΟΛΩΝ στο υπουργείο την Πέμπτη 23/02 στις 11.00πμ
 2. Συμμετοχή στην αυριανή συνέλευση των εργαζομένων του υπουργείου που καλούν επίσης σε πανυγειονομικό συντονισμό. Πρόταση να συνεχίσουμε την κατάληψη από κοινού και τις επόμενες μέρες.
 3. Κάλεσμα σε όλους εργαζόμενους και εκπροσώπους σωματείων να συμμετέχουν έμπρακτα στην κατάληψη και να έρθουν στη συνέλευση της κατάληψης την Κυριακή  19/02 στη 13.00
Συνάδελφοι, έχουμε έρθει σε συντονισμό χώροι που, χωρίς την κατάληψη ως σημείο αναφοράς, δεν θα τα είχαμε καταφέρει. Κρατάμε στα χέρια μας ένα πολύτιμο εργαλείο, δίνοντας προοπτική και ελπίδα στο σύνολο των εργαζομένων που μας παρακολουθούν για συντονισμένες κινητοποιήσεις σε όλους τους χώρους.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΖΙΚΗ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ 22-23/02
ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23/02 ΣΤΙΣ 11.00ΠΜ

Συντονισμός Σωματείων Ψυχικής Υγείας και Ειδικής Αγωγής

1 σχόλιο:

 1. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ –ΓΕΙΤΟΝΕΣ –ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ-ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ…..

  ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΜΕ ΜΑΖΙΚΑ

  Στις διαδηλώσεις των τελευταίων ημερών συνεχίζουμε τον αγώνα με κατάληψη της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ύστερα από την απόφαση της Λαϊκής Συνέλευσης της Κυριακής 12.02.12.  Σας Ενημερώνουμε ότι η κατάληψη της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ συνεχίζεται. Με πολύ μεγάλη χαρά μας όλο και περισσότεροι συντάσσονται στο πλευρό μας και μας στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης που είναι οι εξής :

  ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
  Η ΕΛΜΕ
  ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ
  Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΦ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
  ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΡΑΜΒΕΛΛΟΥ
  ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ Π.Ε. ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
  ΧΩΡΙΑ ΜΕΡΑΜΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ
  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
  ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
  ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΠΕ
  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
  ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΡΑΜΠΕΛΛΟΥ

  Μετά από απόφασης της λαϊκής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στην είσοδο της Περιφέρειας στης 7μμ στις 17.02.12 αποφασίσαμε και ψηφίσαμε τα εξής :

  Αποφασίσαμε για την Συνέχεια της κατάληψης μέχρι και την Κυριακή 19/2/2012 όπου και στην Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα μαζί όλους τους Φορείς που συμμετέχουν θα αποφασίσουμε για την Συνέχεια της δράσης μας.
  Ενημερωθήκαμε για της ολέθριες επίπτωσης της κατάργησης του ΕΚ.
  Αποφασίσαμε την Οργάνωση Πορείας ,Στην Πόλη στα πλαίσια της Πανευρωπαϊκής διαμαρτυρίας υπέρ της Ελλάδας.
  Έγινε πρόταση για εθελοντική Αιμοδοσία στην Νομαρχία και έγινε δεκτή από όλους εφόσον αποφασιστεί η συνέχεια της Κατάληψης.
  Έγινε ενημέρωση για της Βιομηχανικές ΑΠΕ από εκπρόσωπο της Οικολογικής Κίνησης και για τις συνέπειες που θα έχει για τον τόπο μας το ξεπούλημα των φυσικών ενεργειακών του πόρων.

  Την Κατάληψη, επισκέφθηκε εχθές το βράδυ ο Γ.Σταθακης (ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ),στα πλαίσια προγραμματισμένης επίσκεψης στην πόλη μας. Άκουσε με προσοχή τα προβλήματα και τις αγωνίες μας και είχαμε την αμέριστη συμπαράσταση του. Του δόθηκε ενημερωτικό κείμενο για την κατάληψη της Περιφέρειας Λασιθίου.  Σας ενημερώνουμε ότι η ασφάλεια και η καθαριότητα της Περιφέρειας είναι πρωταρχικό μας μέλημα. Φροντίζουμε με 24ωρες ομάδες περιφρούρησης να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα  Επίσης ενημερώνουμε ότι έχουμε την διάθεση να επιλύσουμε άμεσα οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν σε πολίτες του Λασιθίου που έχουν άμεση ανάγκη να εξυπηρετηθούν.  Θέλουμε ολόψυχα να ευχαριστήσουμε τα μαγαζιά της πόλης μας που στηρίζουν με προσφορές τους τον αγώνα μας ..


  Δεν θα δεχθούμε μέτρα που μας εξαθλιώνουν και ξεπουλούν την πατρίδα μας, αυτά που προωθεί η Κυβέρνηση των τραπεζιτών και των τοκογλύφων  Πέρα από κόμματα και παρατάξεις ενώνουμε τις δυνάμεις μας μέχρι

  ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

  ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

  ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ – ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ –ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ-ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ – ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ…..  ενώνοντας τις δυνάμεις μας μπορούμε να νικήσουμε.

  e-mail: politesmazi@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή