4.28.2015

Η ΕΔΡΑ νοικιάζει εργαζόμενους στο Δήμο Κηφισιάς;


Μάθαμε από ηλεκτρονική πηγή πως η ΚΣΔΕΟ ΕΔΡΑ θα προσλάβει προσωπικό το οποίο και θα εκχωρήσει κατόπιν σε ΝΠΔΔ του Δήμου Κηφισιάς, αυτό ονομάζεται απλά ενοικίαση εργαζομένων. Από πότε οι ΜΚΟ του ΥΥΚΑ είναι εργολάβοι ενοικίασης εργαζόμενων, με τι δικαιώματα θα εργαστούν οι άνθρωποι αυτοί, ποιό πρόγραμμα χρηματοδότησης αφορά και που υπάρχει επίσημα η προκήρυξη για την πρόσληψη προσωπικού; Διότι, σε αντίθεση με προηγούμενες προκηρύξεις θέσεων σε άλλα προγράμματα, όσο και αν ψάξαμε στο επίσημο site της ΕΔΡΑΣ δεν εντοπίσαμε κάτι σχετικό. Το Υπουργείο Υγείας άραγε το γνωρίζει; Οι εργαζόμενοι στην ΕΔΡΑ το γνωρίζουν; Μήπως και τα υπόλοιπα κέντρα της ΕΔΡΑΣ λειτουργούν υπό παρόμοιο καθεστώς τελικά; Εύλογες απορίες.

Ας μην ξεχνάμε πως κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και το 2011, όταν και πάλι η ΜΚΟ ΕΔΡΑ με απευθείας ανάθεση και μέσω ΕΣΠΑ έιχε νοικιάσει εργαζόμενους για να καλύψουν κενά στο Ψ.Ν.Α. Δαφνί. Για λεπτομέρειες διαβάστε εδώ.

Ακολουθεί η "αγγελία" της ΕΔΡΑΣ η οποία καλεί τους ενδιαφερόμενους να στείλουν βιογραφικά σε ηλεκτρονική διεύθυνση με αναφορά στην Κηφισιά. Περιστέρι -Κηφισιά λοιπόν ένα mail δρόμος..


"Ο Κοινωνικός Μη Κερδοσκοπικός Φορέας « ΕΔΡΑ» , σε συνεργασία με την «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ» Ν.Π.Δ.Δ. ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, πρόκειται να λειτουργήσει στο Δήμο Κηφισιάς, Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο Παιδιού και Εφήβου με την επωνυμία «ΠΝΟΗ».
Για το σκοπό αυτό η Μ.Κ.Ο. « ΕΔΡΑ» , θα προσλάβει εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό : Παιδοψυχολόγους, Εργοθεραπευτές, Λογοθεραπευτές και Ειδικούς Παιδαγωγούς.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στο παρακάτω ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: pronia@kifissia.gr"


Κατανοούμε και συμμεριζόμαστε απόλυτα την ανάγκη επισφαλώς εργαζόμενων και άνεργων συναδέλφων να βρούν εργασία κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Δεν στοχοποιούμε αυτήν τους την προσπάθεια αλλά την προσπάθεια ορισμένων φορέων, δήμων, υπουργείου (;) να εκμεταλλεύονται την τεράστια ανεργία που υπάρχει και τα κρατικά χρήματα -γιατί και τα ΕΣΠΑ χρήματα από τη δική μας φορολογία είναι- για να μπαλώνουν τρύπες με σκανδαλώδη τρόπο. Ειδικά την ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων παραμένουν απλήρωτοι επί μήνες και το Υπουργείο ψάχνει να βρει κονδύλια με το δίκαννο για τη β' δόση της χρηματοδότησης του 2015.

  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου