3.20.2012

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων ΝΝΘΑ Σωτηρία


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΝΘΑ “ΣΩΤΗΡΙΑ”
Φίλε ασθενή. φίλε συνοδέ,

Με συνοπτικές αποφάσεις η συγκυβέρνηση, αποφάσισε και υλοποιεί την διάλυση και κλείσιμο του νοσοκομείου ή όπως την ονομάζουν συγχώνευση- διασύνδεση.

Ένα ιστορικό νοσοκομείο που κατά βάση περιθάλπει φτωχούς, άπορους εργαζόμενους, σου επιβάλει να πληρώνεις την ώρα της ανάγκης χαράτσια για να έχεις πρόσβαση σε υποβαθμισμένες υπηρεσίες. Πληρωμή στο ταμείο για εισητήριο , για εξετάσεις κλπ. Παρά του ότι μια ζωή πληρώνουμε για στοιχειώδη περίθαλψη. Εμείς οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου που ξενυχτάμε και συμπάσχουμε μαζί σου, με μισθό από 450 ευρώ έως 700 το πολύ 800 ευρώ, κινητοποιούμαστε να μην κλείσει το νοσοκομείο και

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

να μην πληρώνεις σε κανένα ταμείο του νοσοκομείου.
να έχεις αξιοπρεπή και υψηλού επιπέδου περίθαλψη
να μην μειωθούν τα κρεβάτια. Ήδη πολλοί ασθενείς νοσηλεύονται σε ράντζα
να μην κλείσουν τμήματα
να υπάρχουν όλα τα φάρμακα, να είναι ασφαλή κι όχι να τα φέρνουν οι ασθενείς μαζί τους
να υπάρχουν υλικά απαραίτητα για την ασφαλή περίθαλψη
προσλήψεις προσωπικού. Το ελάχιστο προσωπικό που απέμεινε (κι αυτό με την απειλή της απόλυσης), αδυνατεί να παρέχει ασφαλή περίθαλψη.Το νοσοκομείο λειτουργεί χάρη στο φιλότιμο και την αυταπάρνηση των εργαζομένων.

Σε καλούμε να παλέψετε μαζί μας για ασφαλή περίθαλψη, για να υπάρχουν όλα τα φάρμακα, να μην υπάρχουν διασωληνωμένοι σε κοινούς θαλάμουςή ράντζα λόγω έλλειψης ΜΕΘ.

Να απαιτήσουμε περισσότερα κρεβάτια και προσωπικό από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου και την κυβέρνηση που παίρνει τις αποφάσεις για τη διάλυση των νοσοκομείων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου