3.26.2015

Ανακοίνωση-κάλεσμα της Πρωτοβουλίας Εργαζόμενων και Απολυμένων στην Ψυχική Υγεία
Ανακοίνωση κάλεσμα σε συνάντηση προετοιμασίας για τη συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό υγείας Α.ΞανθόΗ Πρωτοβουλία Εργαζόμενων και Απολυμένων στην Ψυχική Υγεία θα πραγματοποιήσει συνάντηση στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας(ΕΚΑ) την Τετάρτη 1/4/15 στις 18.00 για την προετοιμασία της συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας με τον αναπληρωτή υπουργό υγείας Ανδρέα Ξανθό την Παρασκευή 3/4/15.


Οι προτάσεις και τα αιτήματα μας έχουν διατυπωθεί μέσα από την Ανοιχτή Επιστολή που είχαμε δημοσιοποιήσει με στόχο τη συλλογή υπογραφών(η οποία και συνεχίζεται) και θα αποτελέσει τη βάση της συζήτησης τόσο στη μεταξύ μας συνάντηση όσο και σε αυτή στο υπουργείο.


Η επιστολή έχει ήδη γνωστοποιηθεί στον υπουργό υγείας Π.Κουρουμπλή με αριθμό πρωτοκόλλου 289/27-02-15 και στον αναπληρωτή υπουργό υγείας Α. Ξανθό με αριθμό πρωτοκόλλου 155/27-02-15.


Καλούμε όσους συναδέλφους έχουν συνυπογράψει το κείμενο αλλά και όσους θα ήθελαν να συμμετέχουν στη συνάντησή μας την ερχόμενη Τετάρτη 1/4 στις 18.00 στο ΕΚΑ, 3ος όροφος.
Πρωτοβουλία Εργαζόμενων και Απολυμένων στην Ψυχική Υγεία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου