4.27.2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ 18 ΑΝΩ


Προς την θεραπευτική ομάδα του 18 ΑΝΩ
 
Αγαπητοί συνάδελφοι/ισσες,

    Λάβαμε την πρόσκληση σας για την σημερινή Συνέντευξη Τύπου και σας ευχαριστούμε. Η πρόσκλησή σας μας βρίσκει κι εμάς σε κινητοποιήσεις για τους ίδιους ακριβώς λόγους, γεγονός που καθιστά δυσχερής την φυσική μας παρουσία. Έχουμε στάση εργασίας και παράσταση διαμαρτυρίας  στο γραφείο του νέου Πρόεδρου για να πιέσουμε για λύσεις στα  προβλήματα του ΟΚΑΝΑ, που είναι πολλά και σοβαρά.

     Εμείς ,οι εργαζόμενοι ,γνωρίζουμε πως η  υποχρηματοδότηση, όχι μόνο του ΟΚΑΝΑ, αλλά ΟΛΩΝ των προγραμμάτων αντιμετώπισης της εξάρτησης οδηγεί καθημερινά  σε ακόμη μεγαλύτερη περιθωριοποίηση τους εξαρτημένους. Η υποχρηματοδότηση δεν δείχνει τίποτε άλλο παρά αδιαφορία για τις ανάγκες των πιο αδύναμων, την ώρα ακριβώς που αυτές γίνονται όλο και μεγαλύτερες και επιτακτικές.

     Δεν συμπαραστεκόμαστε - απλά- στον αγώνα σας. Ο αγώνας που δίνετε είναι ο ίδιος ο δικός μας και είναι κοινός για όλους τους εργαζόμενους στην αντιμετώπιση της εξάρτησης.    

Είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε και στο μέλλον την ευκαιρία να ξαναβρεθούμε. 

Είμαστε επίσης σίγουροι ότι θα το κάνουμε με το κεφάλι ψηλά: Ενωμένοι στον αγώνα ενάντια στην συρρίκνωση των δημόσιων δομών απεξάρτησης, ενάντια σε κάθε μορφής ιδιωτικοποίηση, ενάντια στη βαρβαρότητα των μνημονίων. 

Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου