9.20.2013

Αντιφασιστική Κίνηση Μαγνησίας: Αυτή είναι η Χρυσή Αυγή – μια ναζιστική δολοφονική συμμορία! Μαζικός – ενωτικός αντιφασιστικός αγώνας τώρα!





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βόλος 17/09/2013

Αυτή είναι η Χρυσή Αυγή – μια ναζιστική δολοφονική συμμορία!  
Μαζικός – ενωτικός αντιφασιστικός αγώνας τώρα!

Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής! Είναι μια συμμορία ναζιστών δολοφόνων που χθες το βράδυ στο Κερατσίνι μαχαίρωσε και δολοφόνησε έναν νέο άνθρωπο, τον αντιφασίστα αγωνιστή Παύλο Φύσσα.

Σε μια περίοδο που φουντώνουν οι απεργιακές κινητοποιήσεις οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής αναλαμβάνουν δράση πλάι στις δυνάμεις καταστολής της κυβέρνησης.

Χτυπάνε αγωνιστές της αριστεράς (μόλις πριν λίγες μόνο μέρες επίθεση δέχτηκαν μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα), επιτίθενται σε μετανάστες, χύνουν ρατσιστικό και εθνικιστικό δηλητήριο για να στηρίξουν τους κυβερνώντες που ευθύνονται για τη φτώχεια και τη δυστυχία μας.
Καμιά ανοχή και κανένας εφησυχασμός δεν είναι επιτρέπονται πια. Ο φασισμός πρέπει να τσακιστεί από το μαζικό κίνημα. Οι φασιστές πρέπει να απομονωθούν και να πεταχτούν έξω από κάθε γειτονιά, από κάθε χώρο δουλειάς και σπουδών γιατί απειλούνε όλο το λαό.

Οι αντιφασιστικές διαδηλώσεις που καλούνται σήμερα σε όλη τη χώρα πρέπει να νέα ώθηση για ένα μεγάλο, ενωτικό, οργανωμένο και αποφασιστικό αντιφασιστικό κίνημα.

Η γελοία θεωρία των «δύο άκρων» είναι το ιδεολόγημα της δικομματικής των Σαμαρά - Βενιζέλου για να χτυπήσουν το κίνημα που τους απειλεί. Δεν υπάρχουν δυο άκρα! Από τη μια υπάρχει το λαϊκό κίνημα που παλεύει ενάντια στον μνημονιακό οδοστρωτήρα, τις απολύσεις και τη διάλυση των ζωών μας και από την άλλη βρίσκονται τα συμφέροντα των τραπεζιτών, των εφοπλιστών και του μεγάλου κεφαλαίου. Αυτούς υπηρετούνε και οι χρυσαυγίτες νεοναζί.

Τέλος, όλοι οφείλουν να γνωρίζουν ότι κάθε μορφή στήριξης στη Χρυσή Αυγή, οπλίζει το χέρι των δολοφόνων που αποθρασύνονται στηριγμένοι στα ψηλά εκλογικά ποσοστά, στην δημοσκοπική άνοδο και στη ασυλία που απολαμβάνουν από το κράτος.


  • Έξω οι φασίστες από κάθε γειτονιά, χώρο δουλειάς και εκπαίδευσης.
  • Για ένα αντιφασιστικό κίνημα μαζικό και ενωτικό.
  • Οργάνωση αντιφασιστικών κινήσεων και επιτροπών παντού.
  • Αποφασιστική στήριξη και ενδυνάμωση των απεργιακών κινητοποιήσεων της ΟΛΜΕ και συνολικά των εργαζομένων στο δημόσιο.
  • Για να ανατρέψουμε μνημόνια – τρόικες – κυβερνήσεις και να τσακίσουμε το φασισμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου