1.16.2012

Ψήφισμα Συμπαράστασης στο Άλτερ

Ψήφισμα Συμπαράστασης στο Άλτερ

Συνάδελφοι και φίλοι εργαζόμενοι του ALTER σας μεταφέρουμε ψήφισμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης, από τους χώρους που εκπροσωπούμε στο δίκαιο αγώνα σας για το αυτονόητο. Για την καταβολή των δεδουλευμένων σας. Το τελευταίο διάστημα , κράτος και εργοδότες έχουν εξαπολύσει συντονισμένη επίθεση, ενάντια σε ότι θεωρούσαμε εργατικό δικαίωμα, ισχύουσα νομοθεσία, υπογεγραμμένη συμφωνία. Εργαζόμενοι σε κάθε χώρο απειλούνται παντοιοτρόπως και γεμίζουν ανασφάλεια και φόβο.

Έχει δημιουργηθεί μια κατάσταση που δε μπορούμε να αφήσουμε αναπάντητη. Παλεύουμε και θα παλεύουμε για την αξιοπρέπεια, την περηφάνια, την εργασία και την ίδια μας την επιβίωση. Συνεχίστε τον αγώνα σας. Εμείς που σας μιλούμε, τον Αύγουστο απειληθήκαμε με κλείσιμο γιατί στους σχεδιασμούς κυβέρνησης- τρόικας η ψυχική υγεία, η απεξάρτηση και η πρόληψη των εξαρτήσεων, περίσσευαν ως υπηρεσίες του κοινωνικού κράτους όπως περίσσευαν οι άνθρωποι που τις χρειάζονται και οι εργαζόμενοι που τις παρέχουν.

Είμαστε όμως ακόμη εδώ, παλεύουμε και γνωρίζουμε και άλλους, από άλλα μετερίζια όπως εσείς, οι χαλυβουργοί και όλοι όσοι επιμένουν να σκύβουν πάνω από τα προβλήματα και όχι να σκύβουν το κεφάλι, σε όλους αυτούς που αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου