9.11.2013

Η συναυλία της χρονιάς απόψε στην ΕΡΤ!

Το ραδιομέγαρο επιστρέφει δυναμικά με συναυλία δεκάδων καλλιτεχνών
 
Πηγή: ertopen.com/

11 Σεπτέμβρη Είναι μια μέρα σημαδιακή, που μας κάνει να επιδιώκουμε επανασυσπείρωση και εγρήγορση όλων των κοινωνικών δυνάμεων που πλήττονται από τις πολιτικές της δικομματικής κυβέρνησης και της ΤΡΟΙΚΑΣ που μας δυναστεύει.

11 Σεπτέμβρη του 2013- συμπληρώνονται 3 μήνες από το φασιστικό μαύρο στη Δημοκρατία την ενημέρωση, τον πολιτισμό. Η ΕΡΤ, ήταν μόνο η αρχή, ακολούθησε επίθεση σε όλο τον κοινωνικό τομέα με επίκεντρο την παιδεία και την υγεία και τώρα και στην αμυντική βιομηχανία της χώρας! Η κυβέρνηση, υπόδουλη μνημονίων και εντολών της τρόικας, ενισχύει την ιδιότυπη χούντα που εφαρμόζει σε βάρος ατομικών και συλλογικών δικαιωμάτων και ελευθερίων, ξεπουλά εθνικό πλούτο, την ίδια την ανεξαρτησία της χώρας ..

11 Σεπτέμβρη 1973 συμπληρώνονται 40 χρόνια από τη δολοφονία του Αλιέντε από τη χούντα του Πινοσετ, ενώ αρχίζει μια βαθιά φασιστική, γεμάτη τρόμο, νύχτα 25 χρόνων στη Χιλή! Ξανά η γνωστή ιστορία, οι ΗΠΑ παρεμβαίνουν βάναυσα, καταστρώνουν και ενορχηστρώνουν τη δολοφονία των ηγετών, παραπλανώντας την παγκόσμια κοινότητα, για να σταματήσουν την προσπάθεια για κοινωνική δικαιοσύνη και σοσιαλισμό όλης της αριστεράς μετά την εκλογική νίκη της λαϊκής ενότητας το 1970.

Σεπτέμβρης 2013, σειρήνες πολέμου στην περιοχή μας: οι ΗΠΑ καταστρατηγώντας, για άλλη μια φορά, την αυτοδιάθεση των λαών, παραπλανούν για δήθεν χημικά όπλα και ετοιμάζουν πολεμική επίθεση στη Συρία, ενώ ο αγώνας για δημοκρατία και ειρήνη είναι του Συριακού λαού και μόνο!
Οι λαοί έχουν τη δύναμη να τα αλλάξουν όλα! Αρκεί να πολιτικοποιήσουν και να μαζικοποιήσουν τον αγώνα τους. Κάθε κοινωνική αντίσταση και δράση να την εντάσσουν στη μεγάλη προσπάθεια για την ανατροπή αυτής της πολιτικής!

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ

ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ – ΣΥΝΑΥΛΙΑ



Σας καλούμε όλους, άνεργους, εργαζόμενους, συνταξιούχους, απολυμένους από το δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, επισφαλώς εργαζόμενους..

Σας καλούμε να ενώσουμε της δυνάμεις μας, κάθε μέρα κάθε ώρα για την ανατροπή αυτής της πολιτικής, για να αποκατασταθεί το δικαίωμα για: ΑΝΘΡΩΠΙΑ-ΔΟΥΛΕΙΑ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Σας καλούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να απαιτήσουμε: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ-ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Σας καλούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να απαιτήσουμε: ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ- ΕΡΤ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ,ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ- ΜΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ – ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΧΑΜΕΝΟ!

«11 Ιουνίου 2013. Η κυβέρνηση αποφασίζει να κλείσει την ΕΡΤ. Τρεις μήνες μετά η Ελλάδα παραμένει χωρίς δημόσια ραδιοτηλεόραση, κατά παράβαση και της απόφασης του Συμβουλίου Επικρατείας και παρά το τηλεοπτικό μόρφωμα, ειδικά χωρίς ραδιόφωνο, που κατά γενική ομολογία είναι ο πιο άμεσος τρόπος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας σε κάθε χώρο, κάθε στιγμή.
Όμως η ελληνική ραδιοφωνία και οι εργαζόμενοι της συνεχίζουν να παράγουν πλήρες πρόγραμμα με πάθος, επαγγελματισμό και αυτοθυσία. Δεν άφησαν ούτε λεπτό τους ακροατές σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό χωρίς την δική τους φωνή.

Χωρίς τον πολιτισμό….

Και φυσικά όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος κάθε μέρα, κάθε στιγμή, τρεις μήνες τώρα, έκανε αισθητή την παρουσία του.

Τώρα για πρώτη φορά, 35 από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους για το ραδιόφωνο, στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή!

ΒΕΤΤΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ ΦΟΙΒΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΔΡΟΓΩΣΗΣ ΣΤΑΘΗΣ
ENCARDIA
ΕΥΣΤΑΘΙΑ
ΖΙΩΓΑΛΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΖΟΥΔΙΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΘΗΒΑΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΘΩΜΑΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΘΕΜΗΣ
ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΛΕΙΒΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΛΕΚΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
LOCOMONDO
ΜΑΝΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ ΚΩΣΤΗΣ
MAGIC DE SPELL
ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΝΟΤΗΣ
ΜΗΛΙΩΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ ΘΑΝΟΣ
ΜΙΤΖΕΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΝΑΤΑΣΣΑ
ΝΕΓΚΑ ΓΙΩΤΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΚΗΣ
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΜΙΛΤΟΣ
ΠΕΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΡΙΖΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΡΟΥΣ
ΣΙΟΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΣΤΟΚΑΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
ΤΟΣΙΚΙΑΝ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΣΑΙΡΕΛΗ ΜΟΡΦΩ
ΤΣΑΚΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΜΑΡΙΑ
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ
ΦΑΜΕΛΛΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΧΑΡΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Τη βραδιά που αρχίζει νωρίς, στις 19.30 και θα ολοκληρωθεί άγνωστο πότε (!), συντονίζει και παρουσιάζει ο Πάνος Χρυσοστόμου.

Ένα πρόγραμμα με την υπογραφή και το κύρος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας

Η ΕΡΤ ήταν, είναι και θα παραμείνει ανοιχτή!»

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…

αγώνας μέχρι τη δικαίωση,
αγώνας μέχρι την ανατροπή αυτής της πολιτικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου