9.12.2015

Ανάσταση Νεκρών από τον μνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ


Ο Μάρκος Μπόλαρης θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Ναι! Ο υφυπουργός του Λοβέρδου, μέλος της πολιτικής ηγεσίας του ΥΥΚΑ την ένδοξη περίοδο των πιο βάρβαρων (μέχρι σήμερα..) περικοπών, της διαπόμπευσης των οροθετικών γυναικών και του πλιάτσικου της παρακράτησης των συντάξεων των ψυχικά ασθενών κατεβαίνει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α' εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Ακολουθούν δύο παλιότερα άρθρα για τα έργα και τις ημέρες του πρώην υφυπουργού υγείας. Το πρώτο από το http://psi-action.blogspot.gr που έχει να κάνει με τη παρακράτηση των συντάξεων των ψυχικά ασθενών, κάτι που ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμευόταν ότι θα καταργήσει, αλλά τώρα δεν προβληματίζεται να εντάξει στις γραμμές του έναν από τους αρχιτέκτονες και εκτελεστές αυτού του κανιβαλικού σχεδίου. Το δεύτερο από το http://rednotebook.gr όπου μέλη του ΣΥΡΙΖΑ αντιδρούν στην πιθανή υποψηφιότητα Μπόλαρη με το κόμμα τους στις προηγούμενες εκλογές (Γενάρης 2015) λόγω της εμπλοκής του στο "κυνήγι μαγισσών" και της διάταξης 39Α που στόχευε τόσο τους οροθετικούς όσο και άλλες ευάλωτες και περιθωριοποιημένες κοινωνικά ομάδες πχ.μετανάστες. 


Άρθρο 1ο:

Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

Κανίβαλοι σε αμόκ !

   Μέχρι τώρα μιλούσαμε για πολιτικό «κανιβαλισμό».

Να όμως που από δω και πέρα, μπροστά στο μέγεθος της αγριότητάς τους, ακόμα και οι λέξεις έφτασαν να χάνουν το νόημά τους.

Ούτε η «αναλγησία»,
ούτε η «απανθρωπιά»,
ούτε ο «μισανθρωπισμός»,
τίποτα πια, κανένας όρος δεν μπορεί να «χωρέσει» τα «έργα» τους.

Δεν υπάρχει ορισμός για να περιγράψει την ταξική τους βαρβαρότητα.

Οι λέξεις δεν επαρκούν για να περιγραφούν τα πεπραγμένα τους.

Διαβάστε, λοιπόν, και φρίξτε:

Πριν δυο βδομάδες, στις 14 Μάρτη 2012, η συγκυβέρνηση των ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, διά του υπουργείου Υγείας, το οποίο τελεί υπό την εποπτεία Λοβέρδου, εξέδωσε Απόφαση - όπως αποκάλυψε χτες ο «Ρ» - την οποία ανάρτησε στον ιστότοπο του υπουργείου.

Με τη συγκεκριμένη Απόφαση, η συγκυβέρνηση έρχεται να επικαιροποιήσει υπό τα νέα δεδομένα (σ.σ.: «κούρεμα», PSI κ.λπ.) την αντίστοιχη περσινή απόφαση της 27/3/2011.


Ιδού, λοιπόν, το «τεκμήριο του εγκλήματος»,
ιδού πώς μετασχηματίζονται στην πραγματική ζωή τα PSI, τα «κουρέματα» και τα νέα τους Μνημόνια,
ιδού η νέα Απόφασή τους:


Από τούδε και στο εξής, με φιρμάνι που φέρει την υπογραφή του υφυπουργού Υγείας Μάρκου Μπόλαρη, δηλαδή
από τους χρονίως πάσχοντες ασθενείς,
από τους ανθρώπους που χρήζουν ειδικής και συνεχούς μέριμνας,
από τους ανθρώπους που φιλοξενούνται σε «Μονάδες Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης», όπου τους παρέχονται υπηρεσίες περίθαλψης
(όπως, για παράδειγμα, τα ψυχιατρεία, τα γηροκομεία, τα ιδρύματα και οι ξενώνες που φιλοξενούν αναπήρους κ.λπ.),
η συγκυβέρνηση
τους «βουτάει»,
τους αρπάζει,
τους περικόπτει,
τους παρακρατεί
μέχρι και το ...80% της σύνταξής τους!

Είναι ασύλληπτο, είναι αδιανόητο, είναι εξωπραγματικής αγριότητας, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Είναι η επίσημη πολιτική των «σωτήρων» του τόπου!

Η υπό τον κ. Παπαδήμο συγκυβέρνηση των Βενιζέλου - Σαμαρά, επικαλούμενη τη «βιωσιμότητα» των συγκεκριμένων υπηρεσιών - μια «βιωσιμότητα» που, όμως, σύμφωνα με την απόφαση των κυβερνώντων θα επιτευχθεί διά της «μείωσης της κρατικής επιχορήγησης»
και χρησιμοποιώντας για πρόσχημα - αυτό κι αν είναι ρεσιτάλ θράσους - «την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και φροντίδας στα άτομα αυτά» (!!!),
διαπράττει το πέραν πάσης φαντασίας:

Εξέδωσε διαταγή, η οποία αφορά σε ανθρώπους ανήμπορους και άρρωστους, ανθρώπους που στη συντριπτική τους πλειοψηφία ακόμα κι όταν παίρνουν σύνταξη δεν πρόκειται παρά για ένα επίδομα πείνας,
και με το φιρμάνι αυτό, υπό την ιαχή «Αποφασίζουμε»,
επιβάλλει κλιμακωτή παρακράτηση στις συντάξεις,
ως ακολούθως:

Για σύνταξη μέχρι 500 ευρώ παρακράτηση 50%.
Για το τμήμα της σύνταξης από 500 μέχρι 700 ευρώ παρακράτηση 70%.
Για το τμήμα της σύνταξης από 700 ευρώ και πάνω παρακράτηση 80%.

Τα προηγούμενα σημαίνουν τα εξής:

Από μια σύνταξη μέχρι 500 ευρώ οι καλοί αυτοί άνθρωποι - που «σώζουν» τη χώρα - ληστεύουν τα 250!
Από μια σύνταξη μέχρι 700 ευρώ οι καλοί αυτοί άνθρωποι - που «σώζουν» τη χώρα - ληστεύουν τα 390!
Από μια σύνταξη μέχρι 1.000 ευρώ οι καλοί αυτοί άνθρωποι - που «σώζουν» τη χώρα - ληστεύουν τα 630!

Μέχρι εκεί έφτασαν...

Έφτασαν να βάζουν «χέρι» ακόμα και στις συντάξεις - κυρίως αναπηρικές - των ανθρώπων που έχουν βρει καταφύγιο μέχρι και στα γηροκομεία!

Το ταξικό τους αμόκ δεν σταματά ούτε στα ψυχιατρεία!

Έφτασαν να ληστεύουν, να χαρατσώνουν ανθρώπους που έχουν για απάγκιο τους από τα Θεραπευτήρια Χρονίων Παθήσεων μέχρι το Δρομοκαΐτειο!

Αυτή είναι η επίσημη πολιτική της συγκυβέρνησης των «σοσιαλιστών» και των «φιλελεύθερων».

Αυτή είναι η πολιτική της συγκυβέρνησης των γαλαζοπράσινων «πατριωτών» και των «σωτήρων».

Αυτοί είναι που ζητούν την ψήφο του ελληνικού λαού.

Και ζητούν ψήφο, για να λένε μετά - και θα το πουν για κάθε μια ψήφο που θα αποσπάσουν - ότι ισοδυναμεί με... έγκριση για συνέχιση
της απανθρωπιάς,
της βαρβαρότητας,
της αναλγησίας,
του κανιβαλισμού και
του δαρβινισμού τους!

Υστερόγραφο:

Αν έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο προεκλογικά,
δεν είναι καθόλου δύσκολο για τον καθένα να αντιληφθεί,
τι είναι έτοιμοι να διαπράξουν αμέσως μετά τις εκλογές!

Άρθρο 2ο: 

Ποιος θα ξεπλύνει το Μάρκο Μπόλαρη από τη συμμετοχή του στο «κυνήγι μαγισσών»; (κείμενο υπογραφών) 


  • bolaris1

 

 

 

 

 

 

 03/01/2015
Οι Σίσσυ Βωβού, Πόπη Μέλλιου, Κωνσταντής Καμπουράκης και Χρύσα Μπότση μας έστειλαν το παρακάτω κείμενο, με το οποίο δηλώνουν την αντίθεσή τους στα σενάρια εκλογικής καθόδου του βουλευτή Σερρών Μάρκου Μπόλαρη με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Δημοσιεύουμε το κείμενο, μολονότι τα σενάρια αυτά δεν επιβεβαιώνονται.

Έκπληξη μας προκάλεσε η είδηση σε διάφορα δημοσιεύματα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πιθανόν να εντάξει στα ψηφοδέλτιά του το M. Μπόλαρη, από τη Βόρεια Ελλάδα. Δεν θέλουμε να το πιστέψουμε.

Ο Μ. Μπόλαρης ήταν υφυπουργός Υγείας με υπουργό τον Α. Λοβέρδο, το 2012, όταν έγινε η επιχείρηση σύλληψης εκατοντάδων τοξικοεξαρτημένων γυναικών στο κέντρο της Αθήνας, σε μια προσπάθεια «απαλλαγής» της Αθήνας από την «υγειονομική βόμβα», την οποία υποτίθεται ότι συνιστούν αυτές οι δύστυχες υπάρξεις, σύμφωνα με την έως και σήμερα ισχύουσα υγειoνομική διάταξη 39Α, ανάμεσα σε άλλες ευάλωτες ομάδες πληθυσμού όπως οι μετανάστες και τα εκδιδόμενα άτομα.

Οι γυναίκες προσήχθησαν στη Γενική Ασφάλεια, υποβλήθηκαν σε αναγκαστικό τεστ για τον HIV/AIDS, 29 από αυτές βρέθηκαν θετικές και στη συνέχεια κατηγορήθηκαν για πορνεία και παραπέμφθηκαν για «βαρέως σκοπούμενη σωματική βλάβη» εναντίον των υποτιθέμενων, άγνωστων πελατών, δηλαδή παραπέμφθηκαν για κακούργημα. Διατάχθηκε από την εισαγγελία η φυλάκισή τους και η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών τους. Η κρατικής έμπνευσης διαπόμπευσή τους, υποτίθεται οτι στόχευε στην προστασία της κοινωνίας, δηλαδή πρακτικά των πορνοπελατών. Έμειναν στη φυλακή, μερικές έως και ένα χρόνο αφού αποφυλακίζονταν σταδιακά. Πολλές απαλλάχθηκαν τελείως, ενώ άλλες καταδικάστηκαν για πλημμέλημα για το θέμα της πορνείας, αφού η κακουργηματική κατηγορία δεν αποδείχθηκε στα δικαστήρια για καμιά. Κανένας πορνοπελάτης δεν παραβρέθηκε στα δικαστήρια για να ζητήσει την καταδίκη τους.

Οι υπουργοί Λοβέρδος (Υγείας) και Χρυσοχοίδης (Προστασίας του Πολίτη), ευθύνονται προσωπικά για την ακραία και μεθοδευμένη αυτή παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων των γυναικών στο βωμό της προεκλογικής τους εκστρατείας, ενώ φυσικά εμπλέκονταν πολλά ακόμα πρόσωπα και θεσμοί.

Ο κύριος Μπόλαρης συναινούσε, όπως ήταν φυσικό, ως υφυπουργός Υγείας, στην ηθική εξόντωση των γυναικών αυτών. Ως ένα από τα σημαντικά όργανα της εφιαλτικής αυτής ορχήστρας, δήλωνε στις 2/5/2012 στο ΣΚΑΪ: «Το υπουργείο έχει χτυπήσει τον κώδωνα του κινδύνου εδώ και ένα χρόνο», σημειώνοντας ότι η ανάδειξη των προσώπων ήταν το έσχατο μέτρο προφύλαξης.

Αλήθεια, ο ΣΥΡΙΖΑ που κατήγγειλε αυτή την ακραία παραβίαση δικαιωμάτων των οροθετικών γυναικών, που έκανε ερωτήσεις για το θέμα στη Βουλή, που έβγαζε ανακοινώσεις και έδινε χώρο στα δικά του media για την αποκάλυψη αυτού του σκανδάλου, σκέπτεται τώρα να εντάξει αυτό το πρόσωπο στη λίστα των υποψηφίων του για τις ερχόμενες εκλογές;

Όχι, δεν μπορεί να είναι αλήθεια, δεν το πιστεύουμε.

Μέλη της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στις διωκόμενες Οροθετικές
 
Χρύσα Μπότση (ΑCT-UP – Δράσε)
Κωνσταντής Καμπουράκης (ΑCT-UP – Δράσε)
Πόπη Μέλλιου
Σίσσυ Βωβού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου